Tæppefliser er perfekt til virksomheder

Tæppefliser gør rengøringen og udskiftningen nem for jer

Montering af tæppefliser

I adskillige år har vi hos Frenning Gulve specialiseret os i at belægge gulve med tæpper og tæppefliser. Tæppegulve er en populær løsning i både private hjem og på arbejdspladser, da de både virker varmeisolerende og forbedrer rummets akustik. Derudover er tæppefliser nemme at udskifte, da du blot skifter de enkeltvise “fliser”.

Hos Frenning Gulve udfører vi gulvbelægning med tæppefliser for både virksomheder og private boligejere. Tæppefliser fås i flere forskellige størrelser, farver og overflader. Gennem et tæt samarbejde med flere leverandører indenfor gulvbranchen, kan vi tilbyde netop de typer tæppefliser, som du ønsker i din ejendom eller i virksomheden. Med tæppegulve løfter du niveauet i forhold til følgende:

  • Varme
  • Komfort
  • Akustik

Fleksibilitet og høj komfort

Tæppefliser kan lægges præcist, som du ønsker det. Da gulvene belægges med tæpper som en samling af mindre fliser, er det muligt at få udført flere forskellige mønstre. Med flere års erfaring kan vi tilbyde en flot belægning med både tæpper og måtter, hvor både samlinger og kanter står snorlige. Belægning med tæpper giver rummet komfort og er egnet til alt fra soveværelser til kontorer.

Vi lægger enhver gulvbelægning med stor præcision. Både tæppefliser, træbelægninger, vinyl og linoleum. Vi tager højde for enhver detalje og sørger for, at du får et færdigt gulv, som lever op til dine forventninger. Hos Frenning Gulve er vi altid klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et professionelt gulvfirma, som arbejder både omhyggeligt og effektivt.

frenning gulve lægger nye gulve

Kontakt os for et tilbud på montering af tæppefliser

Drømmer du om tæppefliser, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne en snak om projektet og kommer med et tilbud på en løsning. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular, på telefon 40 61 31 99 eller på mail kontakt@frenninggulve.dk.
Vi ser frem til at høre nærmere om projektet, og vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

femstjernet anmeldelse af frenning gulve

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

anmeldelse af gulvfirma

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

grønne stjerner fra anmeldelse af gulvfirma

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.