Tæpper med høj komfort og akustik

Tæpper giver en god komfort i form af varme og forbedring af akustik til rummet

Tæpper med høj komfort

Privat kan tæpper være gode i soveværelser, mens det i erhvervsøjemed er godt til kontorer og lignende. Tæpper fås både som banevarer og som fliser med hver deres fordele. Dette giver fleksible muligheder for at lægge tæpper, så det bedst muligt passer til boligen eller ejendommen.

Hos Frenning Gulve udfører vi enhver gulvopgave med stor kvalitetsbevidsthed. Når vi står for at levere og lægge dine tæpper, garanterer vi et godt resultat, hvor alle detaljer spiller. Tæppegulve er med til at forbedre akustikken og skabe komfort. Med tæppegulve får du et behageligt gulv, og du kan forvente:

  • Høj komfort
  • God akustik
  • Temperaturisolerende virkning

Gulve af måtter og tæpper

Måtter er noget mange glemmer vigtigheden af. Man siger, at måtter tager en stor del af det smuds, som ellers ville komme ind i husstanden. Vi leverer gerne den rigtige måtte til lige netop dit behov. Vi kan rådgive dig om, hvilke tæpper der passer bedst til dine gulve. Samtidig kan vi også skaffe det helt rigtige tæppe hjem fra vores dygtige samarbejdspartnere, så du kan få lige det gulv, du ønsker dig.

Ønsker du en professionel gulvlægger til at lægge dine gulve, varetager vi gerne opgaven. Vi kan tilbyde en række forskellige gulvløsninger, og vi rådgiver altid gerne, når du skal have lagt nye trægulve, vinylgulve eller have oprettet gulve.

nye tæpper

Kontakt os for at få et tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige tæppeløsninger, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakter du os gennem vores kontaktformular, sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt. Derudover er du også velkommen til at ringe til os på telefon 40 61 31 99 eller skrive til os på mail kontakt@frenninggulve.dk. Vi ser frem til at høre mere om projektet og finde en god gulvløsning.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

grønne stjerner fra anmeldelse

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

anmeldelse af frenning gulve

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

stjerner på række fra en anmeldese

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.