Tæpper i København

Vi har lagt tæpper i mere end 10 år

Forskellige rum anvendes til forskellige formål. Derfor er det ikke nødvendigvis sikkert, at der skal lægges den samme type gulve i hvert eneste rum. I nogle rum passer det for eksempel godt med et flot trægulv, mens det i andre rum er bedre med eksempelvis linoleum- eller vinylgulve. Vil man gerne have et flot finish, kan det derimod være, at man skal vælge at få lagt et flot tæppe i rummet. Udover det flotte finish er fordelen ved tæpper, at de kan give en bedre akustik i rummet, da de fungerer som lyddæmper. Især i rum med højt til loftet vil et gulvtæppe skabe en betydelig behageligere akustik.

Derfor hjælper vi hos Frenning Gulve også med tæpperne. Vi kan rådgive dig om, hvilke tæpper der passer bedst til dine gulve. Samtidig kan vi også skaffe det helt rigtige tæppe hjem fra vores dygtige samarbejdspartnere, så du kan få lige det gulv, du ønsker dig.

Uforpligtende tilbud på nye tæpper i København!

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på tæpper i København? Hos Frenning Gulve kommer vi gerne på besøg, så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige gulv til dine rum. Du skal blot ringe til os på 40 61 31 99 eller sende os en mail, så besvarer vi den hurtigst muligt.

Hos Frenning Gulve har vi mere end 10 års erfaring inden for gulve, og vi er stolte af vores håndværk og kvalitet. For at sørge for, at vores kunder altid er tilfredse, sørger vi for at arbejde efter en realistisk tidsplan. På den måde ved vores kunder altid, hvornår de kan forvente, at vi går i gang og bliver færdig med at lægge deres nye gulv. Og så sørger vi naturligvis for at rydde pænt op efter os selv, så vores kunder kan nyde deres nye gulve med det samme.

linoleumsgulv i københavn og nordsjælland
Har du fået tilbud på dit gulv?
Vedhæft indhentet tilbud, og skriv gerne lidt om hvad du forventer. Herefter kommer vi med et godt tilbud på opgaven. Vi både sliber, opretter og lægger nye gulve og tæpper.
Der findes mange slags linoleumsgulv i københavn

Vinyl

Nyt gulv kræver grundig overvejelse. Vi har kyndige fagfolk som kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Vi er eksperter i at lægge nyt linoleumsgulv i københavn og rødovre

skal vi hjælpe med jeres linoleumsgulv, så ring og få et tilbud

Trægulve

Vi tilbyder mange forskellige typer af gulve. Klik her for at se en oversigt over de gulve vi kan lave for dig.

mangler du nyt linoleumsgulv i københavn, så ring til frenning gulve=