Tæpper & måtter

I København

Tæpper giver en god komfort i form af varme og forbedring af akustik til rummet.

Privat kan tæpper være gode i soveværelser, mens det i erhvervs øjemed i godt til kontorer m.m. Tæpper fås både som banevarer og som fliser med hver deres fordele. Måtter er noget mange glemmer vigtigheden af.

Man siger at måtter tager en stor del af det smuds som ellers ville komme ind i husstanden. Vi leverer gerne den rigtige måtte sit lige netop dit behov!

Vi kan rådgive dig om, hvilke tæpper der passer bedst til dine gulve. Samtidig kan vi også skaffe det helt rigtige tæppe hjem fra vores dygtige samarbejdspartnere, så du kan få lige det gulv, du ønsker dig.

Vores referencer

 

Anmeldelser

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - Frenning Gulve ApS