Vinylgulve er et sikkert valg

Hos Frenning Gulve monterer vi flere forskellige typer vinylgulv

Vinylgulve i høj kvalitet

Et vinylgulv er ikke bare et vinylgulv – der findes mange forskellige typer, og de har hver især deres fordele og ulemper.

Overvejer du et nyt gulv, er det derfor vigtigt, at du modtager den rette rådgivning, så du har mulighed for at træffe den beslutning, der i længden passer bedst til din virksomhed eller i hjemmet. Hos Frenning Gulve har vi flere års erfaring med at montere gulve i forskellige typer vinyl alt efter formålet. Med os som dit gulvfirma, får du en kvalitetssikret gulvløsning, som på bedste vis opfylder de behov, som du måtte have til dine kommende vinylgulve.

Forskellige typer vinylgulve

Vi sørger altid for, at du får den rette rådgivning i forbindelse med, at der skal laves nye vinylgulve. Her fremgår en beskrivelse af egenskaberne ved de forskellige materialer:

LVT – Luxury Vinyl Tiles
Som det fremgår af navnet, er det vinyl i tiles (altså fliser). På det seneste er dette blevet en populær løsning, da de er utroligt slidstærke og samtidig fås i mange flotte mønster. Det ses bl.a. i rigtig mange butikker rundt omkring.

Homogen Vinyl
Dette er den type vinyl, vi altid anbefaler til vådrum. På grund af dens slidstyrke og vandtæthed, er den generelt også meget anvendt af virksomheder.

Boligvinyl
Denne løsning er det mest populære valg til private hjem, hvor fordelene som mange mønstre og farver samt rengøringsvenligheden kommer til sin ret i din entré eller køkken.

gulve vi vinyl

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for vinylgulve

Overvejer du at få lavet gulve i vinyl, er du velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning. Vi kommer gerne med et tilbud på en løsning, som passer dig. Vi kan blandt andet også tilbyde trægulve og linoleumsgulve.

Du kan enten ringe til os på telefon 40 61 31 99 eller skrive til os på mail kontakt@frenninggulve.dk. Ligeledes er du også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.