Opretning af gulve skaber et plant gulv

Hos Frenning Gulve opretter vi undergulve ud fra dine behov

Professionel opretning af gulve

Et flot gulv er ikke meget værd hvis det ikke ligger på et ordentlig underlag. Vil du selv lægge dine gulve, men er underlaget for ujævnt, kan vi hos Frenning Gulve hjælpe med at oprette undergulv. Opretning af gulv gør det muligt at lægge gulvbelægninger, som ikke er bærende. Samtidig får du et færdigt gulv, som har en jævn overflade.

Opretning af gulve kan være en af de store udfordringer ved lægning af gulve uanset type.
Vi går meget op i at rådgive dig så du får den optimale bund til dine gulve, hvad enten du lægger det selv, eller vi også skal hjælpe med dette. Vi kan blandt andet oprette undergulve til de følgende gulvtyper:

  • Undergulve til gulve i vådrum
  • Undergulve til trægulve og tæpper
  • Undergulve i kældre

Undergulve skaber et godt fundament

Hos Frenning Gulve kan vi levere enhver gulvløsning. Uanset hvilken gulvbelægning du ønsker at få lagt eller selv at lægge, er fundamentet vigtigt. Ved at få oprettet gulvet af et professionelt gulvfirma sikrer du dig, at belægningen af gulvet kan udføres på bedste vis.

Når du har behov for opretning af gulve, tilbyder vi altid professionel og korrekt rådgivning. Efter flere års erfaring som gulvlæggere kan vi hjælpe dig med enhver gulvløsning. Er du i tvivl, om der skal udføres et nyt undergulv, besigtiger vi gerne opgaven for at finde en løsning.

opretning af gulve

Hør mere om mulighederne for opretning af gulve

Er du interesseret i at høre nærmere om de forskellige gulvbelægninger og behandlinger eller muligheden for at få oprettet undergulve, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 40 61 31 99 eller skrive til os på mail kontakt@frenninggulve.dk. Ligeledes er du også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

stjerner på række

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

fem stjernet anmeldelse af frenning gulve

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

stjerner på anmeldelse

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.