Velkommen til Frenning Gulve ApS

I København

Frenning Gulve ApS har i mere end 10 år serviceret erhvervskunder og private med flotte og holdbare gulve. Vores tilgang til arbejdet udspringer af vores ønske om altid at levere løsninger i høj kvalitet, uanset om det er trægulve, vinyl eller linoleum.

Kunde hos os

I de bedste hænder

Vi ønsker tilfredse kunder hos Frenning Gulve, hvorfor vi altid gør en dyd ud af at rådgive kunden, så de ender med det gulv, der passer til deres behov, situation og økonomi.

At mange af vores kunder er kommet til os efter mund-til-mund metoden, tager vi som den bedste anerkendelse af vores arbejde. I vores rådgivning kommer vi både rundt om opretning af gulv samt lægning af det nye gulv.

Uanset valg af gulvtype kan det være nødvendigt at oprette gulvet først. Det er nødvendigt, hvis det eksisterende gulv er skævt, eller hvis man f.eks. ønsker en ny gulvbelægning i en kælder for dermed at få en bedre udnyttelse af ejendommen.

Vi har eksperterne ansat, der kan hjælpe med opretningen, og vi hjælper ofte andre håndværkere med den opgave – f.eks. i forbindelse med nybyggeri.

Folkene bag frenning gulve

I København

Kristian og Mads står bag Frenning Gulve, og de tager sig personligt af de fleste rådgivningsopgaver, ligesom de begge er erfarne gulvlæggere. De hjælper derfor også med på byggepladserne.

Da vi vil være sikre på at levere et stykke arbejde i højeste kvalitet, vil vores kunder altid blive mødt af uddannede gulvlæggere med erfaring inden for både trægulve, linoleum og vinyl.

Vores store erfaring med gulvlægning og gulvopretning betyder, at vi hjælper andre håndværkere med fagentrepriser omkring gulve.

Har jeres virksomhed brug for nyt gulv, så ring til os på 40 61 31 99 så vi kan tage en snak om hvad I har brug for. Har I brug for en stærk fagentreprenør, er I også meget velkomne til at ringe.

gulvmænd fra frenning gulve
gulvmænd fra frenning gulve
1. gulvlægger i hovedstaden

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - Frenning Gulve ApS