Trægulve lagt af specialister

Hos Frenning Gulve ApS er vi eksperter i at lægge og slibe trægulve.

Behandling og lægning af trægulve

Trægulve er en af de ældste former for gulvbelægning, og det holder stadigvæk. Intet slår et lækkert trægulv som er behandlet ordentligt. Siden 2006 har vi hos Frenning Gulve skabt gulvløsninger i højeste kvalitet.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige træsort og behandling, så det passer til dit behov. Med os får du den samme samarbejdspartner til både opretning af gulve, lægning samt behandling. Vi hjælper også gerne med at vælge de rigtige træsorter, så du får et trægulv, der på bedst mulig måde opfylder dine behov. Vi tilbyder blandt andet følgende gulvtyper i træ og behandlinger deraf:

  • Lægning af parket- og plankegulve
  • Slibning og behandling af trægulve
  • Opretning af gulve

Korrekt rådgivning ved valg af trægulve

Årsagen til, at man skal have fat i en kvalitetsbevidst gulvmand fra Frenning Gulve er, at vi altid rådgiver jer i forhold til følgende:

  • Hvor meget gulvet skal bidrage til rummets lys
  • Hvilken slidstyrke der er behov for
  • Hvor meget vedligeholdelse en træsort kræver

Er der ønske om et meget ensartet gulv, eller er der ønske om tydelige årringe eller anden dekorativ struktur, tilbyder vi dette. Vi tager også højde for, om træet skal mørkne med tiden, eller om det er vigtigt, at det forbliver lyst.

Vi sliber og behandler også dine trægulve hvis de blot trænger til nyt liv. Mange gulve kan reddes med sandpapir og lak. Har du behov for at få tilset dine trægulve, gør vi gerne dette. Der er mange fordele ved at få udført den korrekte behandling af trægulve, og det er ofte muligt at behandle fremfor at udskifte. Hvis løsningen ikke er trægulve, udfører vi også gulve i både vinyl og linoleum.

Trægulve lagt af Frenning Gulve

Korrekt rådgivning ved valg af trægulve

Skal vi lægge eller behandle dine gulve, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne og kommer med et tilbud på en gulvløsning. Enten kan du kontakte os gennem vores kontaktformular, ringe til os på telefon 40 61 31 99 eller skrive til os på mail kontakt@frenninggulve.dk.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

femstjernet anmeldelse af frenning gulve

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

anmeldelse af gulvfirma

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

grønne stjerner fra anmeldelse af gulvfirma

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - Frenning Gulve ApS