Trægulve & slib

I København

Trægulve er en af de ældste former for gulvbelægning og det holder stadigvæk! Intet slår et lækkert trægulv som er behandlet ordentligt.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige træsort og behandling så det passer til dit behov. Fra opretning til behandling med samme samarbejdspartner.

Vi hjælper også vores kunder med at vælge de rigtige træsorter, så de får et gulv, der på bedst mulig måde opfylder deres behov.

Årsagen til, at man skal have fat i en kvalitetsbevidst gulvmand fra Frenning Gulve, er, at vi altid rådgiver jer i forhold til: Hvor meget gulvet skal bidrage til rummets lys, hvilken slidstyrke der er behov for, hvor meget vedligeholdelse en træsort kræver, er der ønske om et meget ensartet gulv, eller er der ønske om tydelige årringe eller anden dekorativ struktur og Skal træet mørkne med tiden, eller er det vigtigt at det forbliver lyst.

Vi sliber og behandler også dine trægulve hvis de trænger til nyt liv. Mange gulve kan reddes med sandpapir og lak!

Vores referencer

 

Anmeldelser

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - Frenning Gulve ApS