Sildebensparket med øje for detaljerne

Hos Frenning Gulve er vi specialister i alle typer sildebensparket

Lægning af sildebensparket

Hos Frenning Gulve har vi flere års erfaring med at lægge parketgulve, heriblandt sildebensparket. Som professionelt gulvfirma kan vi garantere et flot og holdbart resultat, når vi lægger dit nye sildebensparket. Vi montere denne type gulv for både private og erhverv i hele Storkøbenhavn.

Vores gulvmænd er specialister i lægning af parketgulve og kan blandt andet tilbyde følgende typer:

  • Stavparket
  • Lamelparket
  • Parketrude
  • Sildebensparket

Sildebensparket og andre typer parketgulve kan udføres i flere forskellige træsorter såsom eg, bøg og ask. Det giver en række muligheder for at få et design, som passer til din bolig.

En flot og holdbar løsning

Undergulvet, som bærer gulvbelægningen, har stor indflydelse på kvaliteten af det færdige resultat. Er kvaliteten af underlaget ikke tilstrækkelig, kan vi også tilbyde opretning af gulve. De forskellige typer parketgulve er egnet til forskellige formål og underlag. Vi lægger vægt på at levere den bedst mulige løsning, og vi besigtiger gerne opgaven, hvis du er interesseret i et tilbud på sildebensparket eller en anden gulvtype.

Trægulve slides med tiden, men det er ikke altid nødvendigt at lægge et nyt. Hos Frenning Gulve er vi specialiserede i at behandle og slibe trægulve. Ønsker du at bevare kvaliteten af dit sildebensparket eller andet trægulv, er det vigtigt, at behandling og slibning udføres korrekt. Hos Frenning Gulve beskæftiger vi dygtige gulvmænd, som har de bedste forudsætninger for at levere den bedste gulvløsning.

lamelparket

Kontakt os for at få et tilbud på sildebensparket

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige gulvløsninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 40 61 31 99 eller skrive til os på mail kontakt@frenninggulve.dk. Du er også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så snart som muligt.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

femstjernet anmeldelse af frenning gulve

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

anmeldelse af gulvfirma

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

grønne stjerner fra anmeldelse af gulvfirma

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.