Lamelparket giver mange muligheder

Frenning Gulve er et gulvfirma med speciale i lamelparket gulve

Gulvmænd til lægning af lamelparket

Hos Frenning Gulve er vi eksperter i at behandle og lægge parketgulve heriblandt lamelparket. Lamelparket samles i flere lag, hvor de enkelte stave samles til det ønskede mønster. Lamelparket kan lægges i adskillige forskellige mønstre eksempelvis som sildeben og kvadratisk. Derudover fås stavene i flere træsorter såsom:

  • Bøgetræ
  • Egetræ
  • Jatoba
  • Valnøddetræ

Vi har flere års erfaring med lægning af parketgulve blandt andet både stavparket og lamelparket. Med os som din gulvmand får du et færdigt resultat i høj kvalitet med flotte samlinger. Vi leverer altid præcist og solidt håndværk.

Giv dit hjem ekstra luksus med lamelparket

Vi er i stand til at udføre parketgulve præcist efter dine ønsker. Med de mange valgmuligheder i forhold til både træsorter og mønstre, kan du få en unik løsning, som passer til din bolig. Vores gulvmænd kan lægge enhver type og rådgiver gerne, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilken type parketgulve, som passer dine behov. Lamelparket er et smukt og naturligt gulv, der kan tilpasses enhver type hjem.

Når vi leverer dine gulvløsninger, kan du forvente en samarbejdspartner, der tager højde for dine præferencer. Vi har bredt kendskab til undergulve og kan også tilbyde at oprette gulve, hvis de nuværende gulve ikke er tilstrækkeligt bærende. Hos Frenning Gulve kan vi udføre enhver gulvbelægning også i linoleum og vinyl.

sildenbensparket

Kontakt os i dag for at få et tilbud på lamelparket

Ønsker du at høre mere om vores forskellige løsninger i lamelparket, er du meget velkommen til at kontakte os. VI vil altid gerne rådgive og vejlede. Har du brug for at få besigtiget opgaven for at få et tilbud, gør vi gerne dette.
Du kan enten ringe til os på telefon 40 61 31 99 eller skrive til os på mail kontakt@frenninggulve.dk. Du er også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

femstjernet anmeldelse af frenning gulve

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

anmeldelse af gulvfirma

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

grønne stjerner fra anmeldelse af gulvfirma

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - Frenning Gulve ApS