Linoleumsgulv til det travle gulv

Med et linoleumsgulv får du et holdbart og slidstærkt gulv.

Lægning af linoleumsgulve

Linoleum er et naturprodukt, som findes i mange forskellige farver og varianter. Det er derfor let at tilpasse et linoleumsgulv, så det får netop det udseende, du ønsker dig. Når du får udført et gulv i linoleum, opnår du en række fordele:

  • Høj slidstyrke
  • Mulighed for valg af farve
  • Støjdæmpende virkning
  • Let at vedligeholde og rengøre

Det er derfor en god ide at få lagt linoleumsgulve i rum, hvor der bliver gået meget. Samtidig er linoleumsgulve både lette at vedligeholde og rengøre, så de kan holde i mange år frem. Linoleumsgulvets materiale har desuden en naturligt støjdæmpende virkning, hvorfor det kan være med til at give en bedre akustik i rummet.

Vælg den rigtige gulvløsning

Når man skal vælge, hvilken type gulve, man skal have lagt, er der nogle ting, man skal huske at tage med i sine overvejelser. Først og fremmest skal man overveje, hvad rummet skal bruges til, og hvor meget slid der er på gulvet. Da rum anvendes til forskellige formål, er det ikke sikkert, at der skal lægges samme type gulv i alle rum.

I nogle rum giver det måske mest mening med et flot trægulv, mens det i andre rum er mere passende med et linoleumsgulv eller vinylgulv. Foruden rummets formål skal man naturligvis også overveje, hvilket udseende man ønsker, at rummet skal have. Vi rådgiver gerne og lægger stor vægt på at levere netop den løsning, som passer til din ejendom og dine behov.

trappe med vinylgulve

Kontakt os for at høre mere om linoleumsgulve

Er du interesseret i at få et tilbud på et linoleumsgulv eller en af vores andre gulvløsninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på enten telefon 40 61 31 99 eller mail kontakt@frenninggulve.dk samt gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.