Vinylgulv i København

Frenning Gulv lægger alle typer Vinylgulve i hele København

Et vinylgulv er ikke bare et vinylgulv – der findes mange forskellige typer, og de har hver især deres fordele og ulemper. Overvejer I et nyt gulv, er det derfor vigtigt, at I modtager den rette rådgivning, så I har mulighed for at træffe den beslutning, der i længden passer bedst til firmaet eller hjemmet.

Homogen Vinyl
Er den type vinyl, vi altid anbefaler til vådrum. På grund af dens slidstyrke og vandtæthed, er den generelt også meget anvendt af virksomheder.

Boligvinyl
Er det mest populære valg til private hjem, hvor fordelene som mange mønstre og farver samt rengøringsvenligheden kommer til sin ret i din entré eller køkken.

Designvinyl
Er endnu et populært valg blandt både private samt de virksomheder, der har ønske om at fremstå professionelle, da man her får nogle flotte gulve, som udtrykker eksklusivitet og samtidig har en høj slidstyrke.

De ovennævnte vinylgulve udgør blot en mindre del af de typer af vinylgulve, vi har lagt i hele København for både private og virksomheder gennem de seneste 10 år. For at kunne give jer den bedste rådgivning, er det nødvendigt, at vi kommer forbi jeres ejendom og ser på den nuværende løsning, samt har en dialog med jer om, hvilke krav I har til jeres nye gulv.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ET NYT vinylgulv I KØBENHAVN!

Overvejer I at få lagt et vinylgulv, så lad os komme med et tilbud på opgaven, hvis I ønsker arbejdet udført i høj kvalitet. Vi ønsker udelukkende tilfredse kunder, hvilket afspejler sig i både vores valg af leverandører samt ansættelse af uddannede medarbejdere, der sætter en ære i at levere den højeste kvalitet i branchen. Ring til os på 40 61 31 99, så vi kan tage en snak om, hvad I har brug for. Du er også velkommen til at sende en mail til os. Vi besvarer den hurtigst muligt.

Er I i tvivl om, hvilken type gulv I skal have lagt? Så rådgiver vi hos Frenning Gulve jer gerne i forhold til forskellige typer gulve. Foruden vinylgulve lægger vi også både trægulve, linoleumsgulve og tæpper. Har I brug for at få oprettet et undergulv eller overfladebehandlet jeres ældre trægulv, klarer vi også dette for jer.

skal vi hjælpe med jeres vinylgulv i københavn eller rødovre
vi er eksperter i alle former for vinylgulv i københavn og rødovre
Opretning af gulv København

Har du fået tilbud på dit gulv?
Vedhæft indhentet tilbud, og skriv gerne lidt om hvad du forventer. Herefter kommer vi med et godt tilbud på opgaven. Vi både sliber, opretter og lægger nye gulve og tæpper.