Vinyl

I København

Et vinylgulv er ikke bare et vinylgulv – der findes mange forskellige typer, og de har hver især deres fordele og ulemper.

Overvejer I et nyt gulv, er det derfor vigtigt, at I modtager den rette rådgivning, så I har mulighed for at træffe den beslutning, der i længden passer bedst til firmaet eller hjemmet.

-LVT – Luxury Vinyl Tiles er, som det fremgår af navnet, vinyl i tiles (altså fliser). På det seneste er dette blevet et populær løsning da de er utroligt slidstærke og samtidig fås i mange flotte mønster. Det ses bl.a. i rigtig mange butikker rundt omkring.

Homogen Vinyl: Er den type vinyl, vi altid anbefaler til vådrum. På grund af dens slidstyrke og vandtæthed, er den generelt også meget anvendt af virksomheder.

Boligvinyl: Er det mest populære valg til private hjem, hvor fordelene som mange mønstre og farver samt rengøringsvenligheden kommer til sin ret i din entré eller køkken.

Vores referencer

 

Anmeldelser

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - Frenning Gulve ApS