Trægulv i København

Når vi rådgiver vores kunder i København om trægulve, kommer vi hele vejen rundt om opgaven. Et gulvarbejde er kun veludført, når kunderne har fået den bedste løsning, og når de har modtaget god rådgivning undervejs i processen. Særligt i virksomheder, hvor der er rum med forskellige anvendelsesmuligheder, eller i private ejendomme, kommer vi nogle gange frem til, at den bedste løsning involverer trægulv i nogle rum og måske linoleum, tæpper eller vinyl i andre.

For at øge vores kunders tilfredshed med vores arbejde sørger vi altid for at arbejde efter en realistisk tidsplan. På den måde ved kunderne altid, hvornår de kan forvente, at vi går i gang med arbejdet. Samtidig ved de også, hvornår deres nye gulv er blevet lagt. Det er vigtigt for os, at vi fortsat kan tiltrække kunder via mund-til-mund metoden, hvorfor vi selvfølgelig rydder pænt op efter endt arbejde, så vores kunder kan nyde deres nye gulv med det samme.

Vi hjælper vores kunder med at vælge de rigtige træsorter, så de får et gulv, der på bedst mulig måde opfylder deres behov. Årsagen til, at man skal have fat i en kvalitetsbevidst gulvmand fra Frenning Gulve, er, at vi altid rådgiver jer i forhold til:

  • Hvor meget gulvet skal bidrage til rummets lys
  • Hvilken slidstyrke der er behov for
  • Hvor meget vedligeholdelse en træsort kræver
  • Er der ønske om et meget ensartet gulv, eller er der ønske om tydelige årringe eller anden dekorativ struktur
  • Skal træet mørkne med tiden, eller er det vigtigt at det forbliver lyst

Der er desuden stor forskel på typer af trægulve, hvorfor der både er fordele og ulemper ved de traditionelle trægulve af lange parallelt liggende planker, ligesom der er fordele og ulemper med gulve lagt af mindre stave.

Uforpligtende tilbud på et nyt trægulv i København!

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et nyt trægulv i København, så kommer vi gerne forbi og kigger på opgaven. Ring blot til os på 40 61 31 99, så vi kan tage en snak om, hvad I har brug for. Du er også velkommen til at sende en mail til os, så besvarer vi den hurtigst muligt.Hos Frenning Gulve har vi mere end 10 års erfaring i at slibe, oprette og lægge nye trægulve. Fra vores base i Rødovre servicerer vi kvalitetsbevidste kunder i hele København. De fleste af vores kunder er virksomheder, som ønsker flotte gulve i deres domicil eller på deres kontorer, men vi hjælper også en del private, som kommer tilbage til os, når der er et nyt gulv, der skal lægges, eller et ældre gulv, der skal have nyt liv.

Vi er stolte af vores håndværk og ønsker derfor at bruge god tid på at rådgive vores kunder til at træffe det rigtige valg, uanset om det er det gamle gulv, der skal slibes, eller om der skal lægges nyt trægulv.

trægulv i københavn og nordsjælland
Har du fået tilbud på dit gulv?
Vedhæft indhentet tilbud, og skriv gerne lidt om hvad du forventer. Herefter kommer vi med et godt tilbud på opgaven. Vi både sliber, opretter og lægger nye gulve og tæpper.
vi anbefaler nyt trægulv i københavn og rødovre

Vinyl

Nyt gulv kræver grundig overvejelse. Vi har kyndige fagfolk som kan hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

mangler du et nyt trægulv i københavn og rødovre, så ring til os

vi giver gerne et godt tilbud på lægning af nyt trægulv i københavn og rødovre

Linoleum

Vi tilbyder mange forskellige typer af gulve. Klik her for at se en oversigt over de gulve vi kan lave for dig.

skal vi hjælpe med vedligeholdelsen af jeres nye trægulv i københavn