Stavparket ved erfarent gulvfirma

Hos Frenning Gulve er vi eksperter stavparket i ethvert omfang

Traditionel stavparket

Frenning Gulve har leveret gulvløsninger i adskillige år. Vi kan lægge en række forskellige typer parketgulve såsom stavparket og lamelparket. Vi er et gulvfirma, som er specialiseret i at lægge gulve i træ. Med os som dit gulvfirma, kan du være helt sikker på, at du får lagt ny stavparket i højeste kvalitet. Udover lægning af trægulve, kan vi også tilbyde en række behandlinger heraf:

  • Behandling med olie
  • Afslibning
  • Overfladebehandling med lak

Med den rette overfladebehandling kan du bevare de oprindelige trægulve. Vi er i stand til at udføre skånsomme behandlinger, som ikke slider gulvets overflade unødvendigt.

Professionel lægning af parketgulve

Stavparket er en samling af enkelte stave i træ, som lægges i det ønskede mønster. Denne type parket skal lægges på et undergulv, hvorfor det er vigtigt at få vurderet undergulvets tilstand inden gulvet lægges. Er underlaget ujævnt eller på anden vis ikke tilstrækkeligt, er opretning af gulve nødvendigt at få udført før gulvet lægges. Vi lægger stor vægt på at levere et resultat i højeste kvalitet, vi rådgiver og vejleder derfor gerne i forbindelse med enhver gulvløsning, som vi tilbyder.

Parketgulve kan udføres i flere forskellige træsorter blandt andet egetræ og bøgetræ. Ved at vælge et parketgulv, får du derfor mulighed for at få et gulv, som netop passer til din ejendom. Derudover kan stavparket lægges i flere forskellige mønstre, alt efter hvad du ønsker.

nye gulve

Kontakt os her for et tilbud på stavparket

Er du interesseret i et tilbud på en af vores gulvløsninger, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi rådgiver gerne og kommer med et tilbud. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 61 31 99 eller skrive til os på mail kontakt@frenninggulve.dk. Derudover kan du også kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vores referencer

logo atp
dansk almennyttigt boligselskab
tømrer og snedkermester
 
logo atp
tømrer og snedkermester
dansk almennyttigt boligselskab

Anmeldelser

femstjernet anmeldelse af frenning gulve

Fantastisk flot nyt gulv

Jeg fik lagt et spritnyt fyrretræsgulv i et af mine værelser i min nye lejlighed, som ser helt fantastisk ud. Derudover fik jeg i resten af lejligheden slebet og lakeret gulvene med samme fremragende resultat. Meget glad for mine nye flotte gulve.

anmeldelse af gulvfirma

Nyt køkkengulv og gæstetoilet

I vor egenskab af mangeårige ledere i det private erhvervsliv må vi rose og anbefale Frenning Gulve hvad angår kvaliteten af det udførte arbejde samt overholdelse af indgåede aftaler.

grønne stjerner fra anmeldelse af gulvfirma

Perfekt samarbejder

Jeg har som malermester haft et fremragende samarbejde med Frenning gulve de sidste 10 år. Altid fremmøde til tiden, altid flot arbejde ingen klager nogensinde. Tak for det.
Med venlig hilsen Per Vigel Aps

Kontakt os
Du er velkommen til at ringe på 40 61 31 99 eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.

Vi vender hurtigst muligt tilbage.

© Copyright - Frenning Gulve ApS