Slib/Overfladebehandling af gulve i København

Hos Frenning Gulve hjælper vi dig med at passe godt på dine trægulve. Ubehandlede trægulve kan let blive plettede og grimme på grund af snavs, slid og væske. Derfor kan det være en god ide at få lavet en overfladebehandling af gulvet. På den måde kan man nemlig beskytte trægulvet, samtidig med at det bliver lettere at holde gulvet rent. Når man skal vælge overfladebehandling skal man overveje, hvor meget slid gulvet udsættes for, hvilken træsort gulvet er lavet af, samt hvilket udseende man ønsker. Hos Frenning Gulve kan vi rådgive dig om, hvilken overfladebehandling der er passende til dine rum.

Er dit trægulv meget slidt, ridset eller misfarvet på grund af solen, kan det være nødvendigt at slibe gulvet før det overfladebehandles. Du kan også vælge at få slebet gulvet for at ændre udseendet på det. Slibning og overfladebehandling kan derfor være med til at forny dit gamle trægulv, så du slipper for helt at skulle udskifte det eller lægge tæpper ovenpå.

Uforpligtende tilbud på slib eller overfladebehandling i København!

Ønsker du at få opdateret dine gamle trægulve, så de får nyt liv? Så ring til os på 40 61 31 99 eller send os en mail, så kommer vi gerne ud og ser på dine gulve, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Hos os får du altid en realistisk tidsplan, så du ved, hvornår vi går i gang, samt hvornår vi er færdige med dine gulve.

Hos Frenning Gulve er vi stolte af vores håndværk, og med vores mere end 10 års erfaring i at slibe, oprette og lægge nye trægulve sørger vi for altid at lave gulve af høj kvalitet til vores kunder. Vi ønsker altid at have tilfredse kunder, hvorfor vi naturligvis altid rydder pænt op efter os selv, så du kan nyde dine nyslebne og nybehandlede gulve.

trægulv i københavn og nordsjælland
Har du fået tilbud på dit gulv?
Vedhæft indhentet tilbud, og skriv gerne lidt om hvad du forventer. Herefter kommer vi med et godt tilbud på opgaven. Vi både sliber, opretter og lægger nye gulve og tæpper.
vi anbefaler nyt trægulv i københavn og rødovre

Vinyl

Nyt gulv kræver grundig overvejelse. Vi har kyndige fagfolk som kan hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

mangler du et nyt trægulv i københavn og rødovre, så ring til os

vi giver gerne et godt tilbud på lægning af nyt trægulv i københavn og rødovre

Linoleum

Vi tilbyder mange forskellige typer af gulve. Klik her for at se en oversigt over de gulve vi kan lave for dig.

skal vi hjælpe med vedligeholdelsen af jeres nye trægulv i københavn