Linoleumsgulv i København

Når man skal vælge, hvilken type gulve, man skal have lagt, er der nogle ting, man skal huske at tage med i sine overvejelser. Først og fremmest skal man overveje, hvad rummet skal bruges til, og hvor meget slidt der er på gulvet. Da rum anvendes til forskellige formål, er det ikke sikkert, at der skal lægges samme type gulv i alle rum. I nogle rum giver det måske mest mening med et flot trægulv, mens det i andre rum er mere passende med et linoleumsgulv. Foruden rummets formål skal man naturligvis også overveje, hvilket udseende man ønsker, at rummet skal have.

Linoleum giver dig flotte og slidstærke gulve

Linoleum er et naturprodukt, som findes i mange forskellige farver og varianter. Det er derfor let at tilpasse et linoleumsgulv, så det får netop det udseende, du ønsker dig. Fordelen ved linoleumsgulve er, at det har en stor slidstyrke. Det er derfor en god ide at få lagt linoleumsgulve i rum, hvor der bliver gået meget. Samtidig er linoleumsgulve både lette at vedligeholde og rengøre, så de kan holde i mange år frem. Linoleumsgulvets materiale har desuden en naturligt støjdæmpende virkning, hvorfor det kan være med til at give en bedre akustik i rummet.

Hos Frenning Gulve har vi i mange år rådgivet både private og virksomheder i forhold til, om de skal vælge trægulve, vinylgulve eller linoleumsgulve. Ved ved fra vores erfaring, at der ikke er én gulvtype, som er den rigtige, men at det afhænger af, hvilket behov gulvet skal dække. Derfor rådgiver vi dig gerne om, hvilket gulv der er det rigtige til dine rum. Skal du for eksempel have lagt nyt gulv i badeværelset, hvor der er en høj fugtighed, er et vinylgulv mere passende end et linoleumsgulv. Det skyldes, at linoleum ikke er vandtæt, hvorfor det ikke kan tåle længere tids fugtpåvirkning.

Hvis vi derimod når frem til, at linoleum er den rette løsning til dig, har vi hos Frenning Gulve et godt samarbejde med fabrikanter, som leverer linoleumsgulve i høj kvalitet, så du kan få det bedste og mest holdbare resultat.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ET NYT linoleumsgulv I KØBENHAVN!

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på linoleumsgulve? Så hjælper vi hos Frenning Gulve gerne med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed eller dit hjem. Giv os et ring på 40 61 31 99, så kan vi tage en snak om, hvad I har brug for. Du er også velkommen til at sende en mail til os, så besvarer vi den hurtigst muligt. Såfremt du lader os hjælpe dig med det nye gulv, kommer vi meget gerne forbi og vurderer opgavens omfang, hvorefter vi sender et gratis og uforpligtende tilbud.

Uanset hvilken type gulv tu har brug for, hjælper vi dig med at lægge det. Vi står både for opretning af undergulve, lægning af vinylgulve og trægulve, samt sørger for at slibe eller overfladebehandle dit gamle trægulv. Ønsker du at få lagt et tæpper på dine gulve, hjælper vi også gerne hermed.

linoleumsgulv i københavn og nordsjælland
linoleumsgulv i rødovre og københavn